ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Τρίτη διαδικτυακή δράση για την κατάθλιψη

Την τρίτη διαδικτυακή δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη διοργανώνει την Παρασκευή 23 Απριλίου, στις 12.30 το μεσημέρι, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), με τη συμμετοχή και του ΚΕΠ Υγείας του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του δήμου Ιωαννιτών.

Θέμα της τρίτης δράσης είναι «Κατάθλιψη- Υποστήριξη των φροντιστών», με ομιλήτρια, όπως και στις δύο προηγούμενες, την ψυχολόγο Σμαράγδα Χρηστάκη.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία, μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα Zoom (https://zoom.us/j/95607995163) ή να παρακολουθήσουν τη μετάδοση στη σελίδα «ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Κεντρική Δομή» στο Facebook. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με την αποστολή του ονοματεπώνυμου και του e-mail στο ioanninakepygeias@okpapa.gr ή υποβάλλοντας αίτημα στον σύνδεσμο https://forms.gle/PXnWrNZdhFwEtdHu7 ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 2651054401-54268 για να σταλεί το link παρακολούθησης. Υπεύθυνη επικοινωνίας Στεφανία Τσούκη.

Σχετικά άρθρα

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κάλεσμα για συνδρομή στους πληγέντες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Στόχος βανδαλισμού ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός