ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Adventure borders» στην Κόνιτσα με διάθεση για συνέχεια

Με τη συμμετοχή 80 και πλέον αναβατών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου η Συνάντηση Αναβατών Μοτοσικλετιστών «Adventure borders» στην Κόνιτσα.

Το «Adventure borders» διοργανώθηκε από τον Κονιτσιώτη Δημήτρη Τουφεξή, ο οποίος και επέλεξε τις διαδρομές που ακολούθησαν οι αναβάτες κατά τη διάρκεια του διημέρου. Την πρώτη ημέρα οι αναβάτες περιηγήθηκαν στον Γράμμο και στα Μαστοροχώρια, ενώ τη δεύτερη σε χωριά του γειτονικού δήμου Πωγωνίου. H εκδήλωση είχε τη στήριξη του δήμου Κόνιτσας, ενώ χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Moto Market.
Στον δήμο Κόνιτσας υπάρχει μεγάλος αριθμός διαδρομών, που υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους της χωμάτινης οδήγησης και ως εκ τούτου στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι η περαιτέρω αξιοποίηση τους με τη στήριξη ανάλογων δράσεων στο μέλλον.
Ο δήμος Κόνιτσας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον διοργανωτή Δημήτρη Τουφεξή, καθώς και σε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες στη συνάντηση, ευχόμενος να βρουν μιμητές τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες που προβάλουν τον τόπο.

Σχετικά άρθρα

Ένα τριήμερο «Στα Αγιασμένα Αχνάρια του Αγίου Παϊσίου»

Ηπειρωτικός Αγών

Η Κόνιτσα «αποκαλύπτεται» στην ελληνική αγορά

Γίνεται θεσμός το «Adventure Borders» στην Κόνιτσα