ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

EgnatiaPass στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας και στην υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ενημερώνει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία EgnatiaPass στους χρήστες της, σε όλους τους σταθμούς διοδίων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» καθώς και στην υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου Πρέβεζας.

Η νέα υπηρεσία EgnatiaPass δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να διέρχονται άνετα και με ασφάλεια από τους σταθμούς διοδίων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», να αποφεύγουν τις συναλλαγές με μετρητά στους σταθμούς διοδίων και εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή το όχημα ανήκει σε εταιρία, να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και να διαχειρίζονται με ευκολία τις μηνιαίες χρεώσεις τους, με τη δωρεάν αποστολή μηνιαίου λογαριασμού.
Η υπηρεσία EgnatiaPass δεν είναι διαθέσιμη για τους κατόχους δίκυκλων και τρίκυκλων οχημάτων. Οι κάτοχοι των οχημάτων αυτών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία EgnatiaCard για διελεύσεις από τις λωρίδες με εισπράκτορα.
Η υπηρεσία EgnatiaPass από τον Νοέμβριο 2020, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το δίκτυο αυτοκινητόδρομων με διόδια της χώρας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία EgnatiaPass, οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στην Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 2310470100.

Σχετικά άρθρα

Αποδίδεται ξανά στην κυκλοφορία η σήραγγα στο Μαλακάσι

Δεν πείθουν οι έως τώρα εξηγήσεις για το κλείσιμο της σήραγγας

Κλείνει για προληπτικό έλεγχο η σήραγγα «Μαλακάσι Α»

Αποστόλης Τζελέτας