ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Έως τέλος Ιουνίου οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Μέχρι το τέλος Ιουνίου συνεχίζονται οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-2021 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν την επιθυμία τους για εγγραφή, τηλεφωνώντας καθημερινά από τις 4.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ στο 2651065187 ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail του σχολείου mail@sde-ioann.ioa.sch.gr, όπου θα γράφουν το ονοματεπώνυμό τους, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, καθώς και το τηλέφωνό τους. Τον Σεπτέμβριο, οι υποψήφιοι μαθητές θα ενημερωθούν από το Σχολείο για την προσκόμιση των υπόλοιπων δικαιολογητικών τους.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι δημόσιο δωρεάν γυμνάσιο, απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών που τελείωσαν το δημοτικό σχολείο και δε φοίτησαν στο γυμνάσιο ή φοίτησαν αλλά το εγκατέλειψαν πριν το τελειώσουν. Η διάρκεια φοίτησης είναι 18 μήνες (δύο διδακτικά έτη). Το ωράριο είναι απογευματινό (4.30μ.μ. – 8.30μ.μ.) και παρέχεται απολυτήριος τίτλος ισότιμος του γυμνασίου.
Το Σχολείο βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 1, στο κτίριο του Μουσικού Γυμνασίου, στον 2 όροφο (δίπλα από το Νεκροταφείο Αγίου Νικολάου Κοπάνων).

Σχετικά άρθρα

«Όταν η τέχνη… συναντά τον άνθρωπο»

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων

Μια δεύτερη ευκαιρία στην εκπαίδευση