ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Προσωρινά αποτελέσματα μέσω ΕΣΠΑ για τους παιδικούς

Σήμερα Παρασκευή θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ 2019 - 2020 στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (www. eetaa.gr).

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους (προσωρινά αποτελέσματα) στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Από το Σάββατο 13 έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου και μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α., από τους αιτούντες οι ενστάσεις επί των προσωρινών πινάκων.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι που έχουν καταθέσει αίτηση για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ ΜΕ.Α του δήμου Ιωαννιτών και επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, μπορούν να απευθυνθούν στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Ιωαννιτών (Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, γραφείο 5, Αθ. Γκουγιάννος και Κατσουλίδη Μαρίνα, τηλ: 2651054405 & 54407).
Οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Έκλεισε και η εκκρεμότητα της χρηματοδότησης

Αποστόλης Τζελέτας

ΕΣΠΑ on the road με ενημερωτικές δράσεις και μουσική

Ηπειρωτικός Αγών

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό