ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Έναρξη εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Ξεκίνησε από τις 8 Ιουνίου και συνεχίζεται έως και τις 28 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής –δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2019-2020.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του δήμου Ιωαννιτών καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕ.Α) του δήμου Ιωαννιτών, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, υπεύθυνοι Αθανάσιος Γκουγιάννος και Μαρίνα Κατσουλίδη, στα τηλέφωνα 2651054405 και 54407).
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής, μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, θα υποβάλλονται έως 28 Ιουνίου και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στη διεύθυνση: Γραφείο Θεσσαλίας, Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος – 41222, Λάρισα. Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στην πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Σχετικά άρθρα

Έκλεισε και η εκκρεμότητα της χρηματοδότησης

Αποστόλης Τζελέτας

ΕΣΠΑ on the road με ενημερωτικές δράσεις και μουσική

Ηπειρωτικός Αγών

Ένας ακόμη βανδαλισμός σε βρεφονηπιακό σταθμό