Καθημερινά

Ορεινός Δρόμος στο μονοπάτι της Βίδρας

Τον 2ο Ορεινό Δρόμο στο μονοπάτι της Βίδρας (2nd Vidra’s Trail) συνδιοργανώνουν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σκούπας «Η Αγία Μαρίνα», η περιφερειακή ενότητα Άρτας, ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων και ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν από τη Γέφυρα Πλάκας και θα τερματίσουν στη Γέφυρα Τζαρή, είτε διανύοντας μια διαδρομή 15.600 μ. είτε μία 8.000 μ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8 και στις 7.30 το πρωί αντίστοιχα.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Έπαθλα επιβράβευσης θα δοθούν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης (8.000μ-15.600μ), στους τρεις πρώτους ηλικίας έως 39 ετών και στους τρεις πρώτους ηλικίας 40+, στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν, θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό έπαθλο.
Οι δηλώσεις για τον 2nd Vidra’s Trail θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί (με την κατάθεση της αντίστοιχης οικονομικής ενίσχυσης) έως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου. Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα www.vidras-trail.gr. Το κόστος οικονομικής ενίσχυσης είναι 7 ευρω για συμμετοχή χωρίς μπλουζάκι και 12 ευρώ για συμμετοχή με μπλουζάκι. Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες της γενικής κατηγορίας του 1st Vidra’s Trail μπορούν να γραφτούν χωρίς οικονομικό κόστος. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.vidras-trail.gr.

Σχετικά άρθρα

Αναβάλλεται για το 2021 το 3rd Vidra’s Trail