Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

Η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου παρουσιάζει το δείπνο του Τιτανικού

Η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, σε μία βραδιά γεμάτη ιστορία, πολυτέλεια και διαχρονική γεύση.

Αναμνήσεις από μία άλλη εποχή θα ζωντανέψουν την Κυριακή 14 Απριλίου στο εστιατόριο «Αλέα», όπου θα σερβιριστούν δέκα εμβληματικά πιάτα της Α’ θέσης του τελευταίου δείπνου του μυθικού Τιτανικού.

«Στην 112η επέτειο από την ημέρα που ο Τιτανικός βυθίστηκε στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού, θα βυθιστούμε στην πολυτέλεια της γαστρονομίας της εποχής. Από τα Ρωσικά Στρείδια έως την κομψή γαστρονομική επιλογή του Punch Romaine, κάθε πιάτο αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία που αντανακλά την αίγλη των γευμάτων που κάποτε απολάμβαναν οι επιβάτες της Α’ θέσης. Καθώς τα πιάτα θα σερβίρονται, η μουσική της θρυλικής ορχήστρας του Τιτανικού θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα μιας χρονιάς, που άφησε το στίγμα της στην ιστορία», αναφέρεται στην πρόσκληση για το ξεχωριστό αυτό δείπνο.

Το μενού περιλαμβάνει:

  • Ορεκτικά: Ρωσικά Στρείδια, Καναπεδάκια Admiral
  • Πρώτο Πιάτο: Consommé Olga, Κοτόπουλο Σοταρισμένο Lyonnaise
  • Entremet: Punch Romaine
  • Κυρίως Πιάτα: Ψητό Κόντρα Φιλέτο Βόειου Κρέατος, Καρότα με Κρέμα, Ψητό Ορτύκι, Πίτα με Αρακά και Μέντα Timbales
  • Επιδόρπιο: Πουτίγκα Waldorf

Η βραδιά θα αρχίσει στις 8.30 το βράδυ και η συμμετοχή κοστίζει 60 ευρώ ανά άτομο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6949806621.

Σχετικά άρθρα

1ο Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου

Ηπειρωτικός Αγών

Ημέρα Ουκρανικής Κουζίνας και Συλλογής Παιχνιδιών

Τσίπουρο, γάστρες, σούβλες και barbeque απ’ όλο τον κόσμο!

Ηπειρωτικός Αγών