Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

Στις 23 Μαΐου η «Ημέρα Καριέρας 2024» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Την «Ημέρα Καριέρας 2024» διοργανώνει η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Πέμπτη 23 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».

Η εκδήλωση αποτελεί μια σπουδαία πρωτοβουλία, που διοργανώνεται για να συνδέσει τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς, με στόχο τη διευκόλυνση της μετάβασής τους από το ακαδημαϊκό περιβάλλον στον επαγγελματικό χώρο.
Η «Ημέρα Καριέρας 2024» αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να συναντήσουν τους φοιτητές και τους αποφοίτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να προβάλλουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να εξερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν διαπροσωπικές συνεντεύξεις δικτύωσης με τους υποψήφιους, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, και να ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης.
Οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 26 Απριλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 2651007278, 2651009046 ή 2651008454 και στο e-mail dasta@uoi.gr ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://career.uoi.gr/imeres-karieras-2024/.

Σχετικά άρθρα

Εβδομάδα Γερμανόφωνου Κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Με πολλαπλούς συμβολισμούς η Ολυμπιακή Φλόγα στο Πανεπιστήμιο

Γεωργία Χαλάτση

Φυσικό Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – «Ατυχής και επιζήμια» κάθε αναφορά περί κινδύνου κλεισίματος