Αίθουσα ΣύνταξηςΚαθημερινά

ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων – Δέχεται προτάσεις για την καλοκαιρινή περιοδεία

Την έναρξη υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων από επαγγελματίες για την καλοκαιρινή περιοδεία ανακοινώνει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων.

Η υποβολή των προτάσεων ξεκινά σήμερα και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης είναι στις 15 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τη σκηνοθετική τους πρόταση, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας στην πρώτη σελίδα, ως εξής: Επώνυμο, Όνομα, Τίτλο παράστασης/έργου και συγγραφέα, ηλεκτρονική διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας. Στο θέμα να αναγράφεται η φράση «Σκηνοθετική πρόταση καλοκαιρινής περιοδείας ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων 2024». Στο e-mail θα πρέπει να επισυνάψουν σε .ord ή .pdf. τον τίτλο και την περιγραφή της πρότασης και του περιεχομένου της (μέχρι 400 λέξεις), τον αριθμό των συντελεστών και ηθοποιών, σύντομο βιογραφικό του αιτούντος και οικονομικό προϋπολογισμό του έργου. Όλα τα απαιτούμενα αρχεία πρέπει να επισυναφθούν σε ένα e-mail και να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση diperiftheat@ioannina.gr.
Επισημαίνεται ότι το έργο θα παιχτεί σε περιοδεία. Ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής προτάσεων μέσω email στη διεύθυνση diperiftheat@ioannina.gr.