ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ο Μάριος Μάζαρης με τα «μετέωρα» στη «Μωβ Κουκουβάγια»

Εκδήλωση με αφορμή το νέο παιδικό βιβλίο «μετέωρα» του συγγραφέα και εκπαιδευτικού Μάριου Μάζαρη οργανώνουν το βιβλιοπωλείο «Μωβ Κουκουβάγια» και οι εκδόσεις Μεταίχμιο το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο του βιβλιοπωλείου, στην οδό Νικοπόλεως 117.

Τι είναι βράχος και τι μετέωρο; Τι σταθερό και τι αβέβαιο; Ίσως να μην υπάρχουν πάντα απαντήσεις, ίσως να χρειάζεται χρόνος να τις δούμε. Μια ιστορία για τα αβέβαια μιας οικογένειας, για τη στιγμή της εκείνη όπου μεταμορφώνεται από μία σε δύο, και για τα μετέωρα που δε χρειάζεται να μάθουν ποτέ ότι είναι μετέωρα, αρκεί να ξέρουν πώς μοιάζουν οι βράχοι.
Ο Μάριος Μάζαρης υποδέχεται τα παιδιά όπως θα υποδεχόταν τα κομμάτια ενός παζλ, γιατί όλοι είμαστε κομμάτια από το παζλ της ζωής μας. Μαζί θα μιλήσουν για βράχους, για μετέωρα, θα σκαρφαλώσουν βράχο βράχο, θα φωτογραφίσουν τα στιγμιότυπα της καρδιάς τους και θα γίνουν ένα μεγάλο ταξίδι. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση με γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και για υπογραφή των βιβλίων. Είσοδος ελεύθερη.