ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αντιπεριφερειάρχες με… rotation

Στον ορισμό έξι νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών, για το υπόλοιπο της περιφερειακής περιόδου, προχώρησε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνεχίζοντας την τακτική να δίνει ρόλους και ευκαιρίες σε όλους.

Με την απόφασή του, ορίστηκαν αντιπεριφερειάρχες ο Νικόλαος Παπαγρηγορίου με αρμοδιότητα τα αγροτικά θέματα, θέματα πολιτικής γης και δασικών χαρτών, ο Μιχαήλ Μπάγιας με αρμοδιότητα τα θέματα οικονομικών, μεταφορών και επικοινωνιών, ο Ιωάννης Λάζος με αρμοδιότητα τα θέματα πολιτισμού και παιδείας, η Αναστασία Σίμου- Τάσιου με αρμοδιότητα τα θέματα δια βίου μάθησης, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, ο Αλκιβιάδης Λάμπρου με αρμοδιότητα τα θέματα νεολαίας και αθλητισμού και ο Χρήστος Γούσης με αρμοδιότητα τα θέματα υγείας.
Ο κ. Καχριμάνης ευχήθηκε στους νέους αντιπεριφερειάρχες καλή επιτυχία στο έργο τους, ευχαριστώντας παράλληλα για τη συνεργασία και τη συνδρομή τους στις προσπάθειες και στις πρωτοβουλίες της περιφερειακής αρχής τους προκατόχους τους.
Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες ανέλαβαν τυπικά καθήκοντα από σήμερα 1η Φεβρουαρίου, καθώς η δημοσίευση της απόφασης ορισμού έγινε στο ΦΕΚ την 31η Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Έριξαν τον… σπόρο για μελλοντικές συνεργασίες