ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Επεξεργασία προτάσεων για τη Δ.Ε. Περάματος

Με τους υποψηφίους της δημοτικής ενότητας Περάματος συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Η συνάντηση έγινε με σκοπό τη συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και την κατάθεση προτάσεων, που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

«Ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν δύο βασικούς μοχλούς ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή. Ο συνδυασμός τους θα μπορούσε να τη μετατρέψει σε ένα πρότυπο ανάπτυξης, όμως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια οι οικονομικές δραστηριότητες συρρικνώνονται και οι υποδομές υποβαθμίζονται», τονίζεται σε δελτίο τύπου.
Οι υποψήφιοι της Δ.Ε. Περάματος ανέδειξαν την αναγκαιότητα αναβάθμισης του παραλίμνιου μετώπου και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο λιμανάκι, οι οποίες μένουν σε αχρηστία και έχουν υποστεί πολλές καταστροφές. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη αποκέντρωσης των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, ώστε να αξιοποιηθούν κλειστές αίθουσες και ανοιχτοί χώροι.
Εκτενής συζήτηση έγινε και για άλλα ζητήματα της περιοχής, με σκοπό το αμέσως επόμενο διάστημα να διαμορφωθεί μία ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξης, απολύτως στοχευμένη στα ζητήματα της δημοτικής ενότητας, όπως θα συμβεί και για όλες τις ενότητες του δήμου Ιωαννιτών.

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου