ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκινά διαδικασίες διεύρυνσης η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Την απόφαση τα «Γιάννενα Νέα Εποχή» να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, έλαβε η διευρυμένη γραμματεία της παράταξης, σε συνεδρίασή της με τη συμμετοχή του νέου δημάρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου, των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και μελών της, το απόγευμα της Κυριακής.

Το σύνολο όσων συμμετείχαν στη διαδικασία εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να υπάρχει συνέχεια, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο, που ξεκίνησε το 2019. Παράλληλα με την ομόφωνη απόφαση για συμμετοχή στις εκλογές, ομόφωνη ήταν και η απόφαση για έναρξη των διαδικασιών για σύμπραξη με την παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και με τους τρεις δημοτικούς συμβούλους, που βρίσκονται σήμερα στο σχήμα της δημοτικής αρχής (Αρ. Παππάς, Ι. Αϊβατίδης, Γ. Μαμακή).
Μετά το Πάσχα, έχει προγραμματιστεί να συγκληθεί η ολομέλεια της παράταξης, προκειμένου να προχωρήσει στη χάραξη της στρατηγικής για τις εκλογές και στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων.
Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, καθώς επρόκειτο για την πρώτη συνεδρίαση μετά τον θάνατο του Μωυσή Ελισάφ, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής της παράταξης.

  • Στη συνεδρίαση της ολομέλειας δε συμμετείχαν ο επικεφαλής της «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας και μέλη της παράταξης, όπως έγραψε το agon.gr το Σάββατο, τηρώντας το έθιμο της Πρωταπριλιάς. Η ψευδής είδηση  έγινε πιστευτή, βέβαια, από πολλούς, προκαλώντας ερωτήματα και προς τα μέλη των δύο παρατάξεων.

Σχετικά άρθρα

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ

Ικανοποίηση για τη χρηματοδότηση μεταστέγασης των Πειραματικών Σχολείων

O Άρης Μπαρτζώκας νέος Γραμματέας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»