ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

7,2 εκατ. ευρώ για σταθμούς τηλεμετρίας και «έξυπνους» υδρομετρητές

Χρηματοδότηση 7,2 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η ΔΕΥΑΙ για την υλοποίηση τριών σημαντικών έργων, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται αύριο από τον πρόεδρο της επιχείρησης Άρη Μπαρτζώκα.

Σύμφωνα με την απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής Γεώργιου Ζέρβα, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» η πράξη «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων Παρακολούθησης Υδροληψιών ΔΕΥΑ Ιωαννίνων.
Η προτεινόμενη πράξη αφορά την εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης των υδροληψιών της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων τόσο σε επίπεδο εξωτερικού υδραγωγείου (βασικές υδροληψίες) όσο και σε επίπεδο εσωτερικών δικτύων ύδρευσης με την εγκατάσταση σταθμών τηλεμετρίας στις Δημοτικές Ενότητες Περάματος και Παμβώτιδας, καθώς και την εγκατάσταση συνολικά 11.900 έξυπνων υδρομετρητών οικιακής κατανάλωσης για την τηλεπαρακολούθηση ποσοτικών στοιχείων κατανάλωσης τμήματος του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης των Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Δύο μελέτες για τον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού

Ξεκινά η εγκατάσταση 11.900 «έξυπνων» υδρομέτρων

Διακοπή νερού στην πόλη την Τρίτη

Ηπειρωτικός Αγών