ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Καταγγελίες χωρίς αντίκρισμα στον Δήμο Δωδώνης

Χωρίς βάση αποδείχθηκε η επώνυμη καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι άνθρωποι χωρίς τα απαραίτητα διπλώματα, χειρίζονται μηχανήματα του Δήμου Δωδώνης.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Δωδώνης, μετά από έλεγχο, που διενήργησε η Ελληνική Αστυνομία στο προσωπικό του Δήμου, το πρωί της Παρασκευής, διαπιστώθηκε το εντελώς ψευδές και το ανυπόστατο της καταγγελίας.
Με αφορμή αυτό το περιστατικό, η δημοτική αρχή του Δήμου Δωδώνης και προσωπικά ο δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση ότι με θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων του Δήμου δεν παίζουν. Παράλληλα, ο κ. Ντακαλέτσης δηλώνει προετοιμασμένος, ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου, για διαφόρων ειδών επιθέσεις, επώνυμες και ανώνυμες αλλά τονίζει πως δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη καμία προσπάθεια συκοφάντησης του Δήμου. «Επειδή δε το κλίμα καταγγελιομανίας από επώνυμους-ανώνυμους με αποδέκτη την Ελληνική Αστυνομία ενδημεί στον Δήμο μας εδώ και μερικούς μήνες, επισημαίνουμε πως το μόνο που επιδιώκουν είναι να δημιουργούν προβλήματα και καθυστερήσεις στη λειτουργία των υπηρεσιών, ειδικά εξαιτίας του προκαλούμενου εκφοβισμού των εργαζομένων, κάτι που δυστυχώς κάποιες φορές το καταφέρνουν (όπως σήμερα).
Για εκείνους που επιθυμούν, τέλος, να διεκδικήσουν την ψήφο των συνδημοτών μας, λέμε ότι το πολιτεύεσθαι στη διάρκεια των επόμενων μηνών, θα αποκαλύπτει συνεχώς και το πραγματικό ήθος τους», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος

Στην αντιπολίτευση με τεκμηριωμένη κριτική και εποικοδομητικές προτάσεις