ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Υποψήφιο στην Π.Ε. Ιωαννίνων ανακοίνωσε το Κίνημα ΝΙΚΗ

Δώδεκα υποψήφιους βουλευτές, μεταξύ των οποίων και έναν στην Π.Ε. Ιωαννίνων, ανακοίνωσε το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, που κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με επικεφαλής τον Δ. Νατσιό.

Πρόκειται για τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό, δρ. Φυσικής Γεώργιο Καλλιντέρη, ο οποίος από το 2014 έως το 2019 χρημάτισε αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού-Πρωτογενούς τομέα στο Δήμο Κόνιτσας. Γεννήθηκε το 1955 στην Αετόπετρα Κονίτσης, είναι έγγαμος και πατέρας εννέα παιδιών.
Στην ομιλία του στο 1ο Πανελλαδικό συνέδριο γραμματειών των Τοπικών Κοινοτήτων του Κινήματος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Βόλο, ο κ. Νατσιός ανέφερε ότι η ΝΙΚΗ επιλέγει ως υποψηφίους ανθρώπους που ζουν έμπρακτα τις αξίες της και γι’ αυτό αποτελεί τιμή η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του Κινήματος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι υποψήφιοι, όπως και όλα τα στελέχη μας, γνωρίζουν ότι δεν μοιράζουμε έδρες αλλά ακάνθινα στεφάνια αγώνα και προσφοράς. Οι υποψήφιοι που ανακοινώνουμε σήμερα καθώς και αυτοί που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, διακρίνονται για την ειλικρίνεια, την σοβαρότητα, την ομοψυχία, το πνεύμα συνεργασίας και πέρασαν από συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής από τα όργανα του Κινήματος. Αποτελούν εκλεκτά μέλη στις τοπικές τους κοινωνίες και ως εκ τούτου, κοσμούν τα ψηφοδέλτιά μας».

Σχετικά άρθρα

Στα Γιάννενα την Τετάρτη ο πρόεδρος της «ΝΙΚΗ» Δ. Νατσιός

Παρουσίαση θέσεων και υποψηφίων από το κίνημα «Νίκη»

Κόβει πίτα, παρουσιάζει τους υποψήφιους

Ηπειρωτικός Αγών