ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έκοψε την πίτα του το Τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ

Παρουσία πλήθους μηχανικών, εκπροσώπων αρχών και φορέων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η διοικούσα επιτροπή του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ, την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος Γιάννης Τσίγκρος, ο οποίος καλωσόρισε τους συναδέλφους του και τους εκπρόσωπους των αρχών που παρέστησαν, για να αναφερθεί στη συνέχεια εν συντομία στο έργο και τις δράσεις που παρήγαγε το ΤΕΕ/ΤΗ την περασμένη χρονιά. Κλείνοντας, υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια για ενίσχυση του θεσμού του ΤΕΕ καθώς και του ρόλου του μηχανικού στην τοπική κοινωνία.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλης Δημακόπουλος, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Σεραφείμ Λιάπης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βαγγέλης Πήχας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου. Ευχετήρια μηνύματα έστειλαν και βουλευτές των Νομών Ιωαννίνων και Πρέβεζας.