ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κριτική με καθυστέρηση και με δόσεις παραπολιτικής

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση ασκεί κριτική στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, καθώς λίγο έλειψε να συμπληρωθεί εβδομάδα από την παρουσία του στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η κριτική εστιάζεται στα όσα δεν είπε, αλλά και στα όσα… παραπολιτικά κατέγραψαν οι κάμερες και στο φωτογραφικό υλικό που ανέβηκε στα social media, ενώ υπάρχουν και γενικότερες αναφορές σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Χωρίς κανένα ίχνος σοβαρότητας για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η Ήπειρος, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Έλαβε υποκλίσεις, κιλίμια, μπουχαροποδιές, έκανε ορθοπεταλιές, φωτογραφήθηκε και απλώς έφυγε!
Κανένα από τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ήπειρος και η ΠΕ Ιωαννίνων δεν απασχόλησε τον κ. Μητσοτάκη, αλλά ούτε και τον περιφερειάρχη Ηπείρου για να συζητήσουν.
“Ξεχάστηκαν” οι οδικοί άξονες, η επέκταση της Ιόνιας οδού προς την Κακαβιά, τα προβλήματα των ορεινών όγκων, το ΠΔ Λίμνης, τα αδιέξοδα του πρωτογενούς τομέα, η επιχειρηματικότητα και άλλα.
Το μόνο που δεν ξεχνά η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι η καθημερινή προσπάθεια δημιουργίας μιας εικονικής πραγματικότητας. Με “market pass” και επιδόματα, όμως, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα. Οι πολίτες τους έμαθαν και αυτούς, ο ελληνικός λαός και οι επιχειρήσεις αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι της ακρίβειας, που η κυβέρνηση της ΝΔ δημιούργησε. Ας σταματήσουν τις business και τους προσωπικούς πλουτισμούς πάνω στα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος των πολιτών, και ας ασχοληθούν επιτέλους με γενναίες λύσεις και παρεμβάσεις, που το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής προτείνει, για την αποστροφή του κλίματος πριν η χώρα οδηγηθεί σε νέα χρεοκοπία και καταστροφή με τη σφραγίδα και πάλι της ΝΔ».

Σχετικά άρθρα

Στο επίκεντρο η ακρίβεια και το κράτος δικαίου

Εκδήλωση για την ακρίβεια με τέσσερις υποψήφιους ευρωβουλευτές

I. Βαρδακαστάνης: «Η ψήφος μας μετράει και αξίζει»

Αποστόλης Τζελέτας