ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τη σύλληψη ενός 29χρονου, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον πεθερό του στο Αστροχώρι του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, οι δύο άνδρες είχαν μια διένεξη, με τον 29χρονο να παίρνει στα χέρια του ένα πυροβόλο όπλο και να πυροβολεί τέσσερις φορές τον 80χρονο πεθερό του, στην αυλή του σπιτιού του, για να τραπεί στη συνέχεια σε φυγή με το αυτοκίνητό του.
Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».
Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες, τον Οκτώβριο του 2021, στο Αστροχώρι Άρτας είχε γίνει ένα ακόμη άγριο έγκλημα, όταν ένας 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα έναν 62χρονο, για παλιές κτηματικές διαφορές.