ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εφαλτήριο για τις επόμενες μάχες η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα

Ανοιχτό κάλεσμα στην πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής» και ομιλητή τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, απευθύνει η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων του κόμματος.

Ο κ. Κουτσούμπας επισκέπτεται τα Γιάννενα μεθαύριο Παρασκευή, στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που εντείνεται και λόγω των εξελίξεων στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. Στις 12.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση καιμε την επιτροπή αγώνα συμβασιούχων του νοσοκομείου, και στη συνέχεια θα συζητήσει με εκλεγμένους από τα υγειονομικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Νομό, αλλά και με άλλους υγειονομικούς και εργαζόμενους από τα δύο νοσοκομεία της πόλης. Στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.
«Στη συγκέντρωση χωράνε όλοι όσοι καταλαβαίνουν ότι η βελτίωση της ζωής τους δεν είναι ατομική υπόθεση, όλοι όσοι βλέπουν ότι τα προβλήματα που βιώνουν, δεν είναι διαφορετικά από όλου του λαού, όλοι όσοι αισθάνονται την ανασφάλεια, παρακολουθώντας την εξέλιξη του ιμπεριαλιστικού πολέμου, όσοι αισθάνονται την αβεβαιότητα για την άμεση επιβίωση της οικογένειάς τους, βλέποντας ταυτόχρονα από τη μία πλευρά αυξήσεις, ανατιμήσεις σε ενέργεια, καύσιμα, σε είδη πλατιά λαϊκής κατανάλωσης και από την άλλη πλευρά απολύσεις, μισθούς πείνας, απληρωσιά.
Την Παρασκευή θα ακουστεί τι λέει το ΚΚΕ για όλα αυτά από πρώτο χέρι, ποια είναι η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για τον λαό και τη νεολαία. Να είμαστε εκεί και να αποτελέσει ένα ισχυρό εφαλτήριο για την οργάνωση των επόμενων μαχών που έχουμε μπροστά, για την ενίσχυση της αγωνιστικής συμπόρευσης με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες», ανέφερε στο κάλεσμα της η γραμματέας της Τ.Ε. Ιωαννίνων του ΚΚΕ Μαρία Ανδρεάδου.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση της Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την υγεία

ΚΚΕ – Συγκέντρωση ενόψει ευρωεκλογών

Ν. Έξαρχος – Υπέρ μιας ενιαίας σχέσης εργασίας για τους πυροσβέστες