ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανάδοχοι για την αποχέτευση και τον βιολογικό καθαρισμό Κόνιτσας

Τους αναδόχους των έργων που αφορούν την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στη δημοτική κοινότητα Κόνιτσας ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Για το έργο του δικτύου αποχέτευσης, προϋπολογισμού 7.845.154,57 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), προσωρινός ανάδοχος αναδείχτηκε η ΤΕΔΡΑ Ανώνυμος Τεχνική Περιβαλλοντική Εταιρία. Για την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων, προϋπολογισμού 2.750.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), προσωρινός ανάδοχος αναδείχτηκε η «Τ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης Α.Ε.» Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020».

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε οριστικούς αναδόχους τον Δημ. Φούκα για τις επείγουσες εργασίες αποκατάστασης κατολισθήσεων και καθιζήσεων στην επαρχιακή οδό περιοχής Τετραφυλλίας, προϋπολογισμού 210.000 ευρώ, και τον Άγγελο Τσιμπίκη για τη συντήρηση– βελτίωση οδού Ν. Σινώπη- Κανάλι- Ε.Ο. Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα (γ΄ φάση), προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, ενώ ενέκρινε την υλοποίηση της αποκατάστασης γεφυριών Ζανάκα και Λίμνης στην Ε.Ο. Βροσύνα- Λιά, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.

 

Σχετικά άρθρα

Ξεκινά η ανάπλαση τους πρώτους μήνες του 2023

Γεωργία Χαλάτση

Προς διευθέτηση το ρέμα Ξηροποτάμου

Προβληματισμός για τις εξάμηνες παρατάσεις