Επικαιρότητα

Την πλήρωσαν τα… ελαφάκια

Την αντίδραση του δήμου Ιωαννιτών προκάλεσε ο βανδαλισμός του χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης, κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο των δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

«Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, οι γνωστοί – άγνωστοι αποφάσισαν να εκτονωθούν βανδαλίζοντας. Αυτή τη φορά τους έφταιξε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης, τα ξύλινα ελαφάκια και τα δέντρα, τα οποία έπεσαν θύματα τους, καθώς επιλέχτηκαν για να γραφτούν διάφορα συνθήματα. Η ελευθερία της έκφρασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών και η σημερινή δημοτική αρχή υπερασπίζεται αυτό το δικαίωμα σθεναρά. Η έκφραση, όμως, μέσω της καταστροφής δεν είναι και δε θα πρέπει να γίνεται αποδεκτή από κανέναν», αναφέρεται σε ανακοίνωση και τονίζεται πως ο δήμος Ιωαννιτών, σε πείσμα των οπαδών της καταστροφής, θα συνεχίσει στον δρόμο της δημιουργίας, επιμένοντας να καταδικάζει τέτοια φαινόμενα με τον πολιτικό του λόγο.

Ήδη, πάντως, συνεργεία του δήμου προχώρησαν από χθες το πρωί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών

Στα χέρια της ΚΕΔΕ η υπόθεση της πυροπροστασίας