ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ήπειρο

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των υποστηρικτών στην Ήπειρο και ειδικότερα στον νομό Ιωαννίνων της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενόψει της επίσκεψής του το Σάββατο, ενώ μεγάλη σημασία δίνει και το επιτελείο του, καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση, με τις εντυπώσεις να παίζουν τον δικό τους ρόλο στην έκβαση της μάχης.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στα Γιάννενα στον ίδιο χώρο που μίλησε και ο Νίκος Ανδρουλάκης την περασμένη Κυριακή, είναι σαφές πως στόχος είναι να υπάρξει μια ανάλογη συγκέντρωση, ει δυνατόν και μεγαλύτερη των 400-450 ατόμων που βρέθηκαν στην ομιλία του βασικού του αντιπάλου, όπως φαίνεται να διαμορφώνεται το σκηνικό και αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις.
Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, το οποίο οριστικοποιήθηκε και αναμένεται να δοθεί και επίσημα στη δημοσιότητα, ο πρώην πρωθυπουργός θα περιοδεύσει το Σάββατο διαδοχικά σε Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, όπου θα έχει συναντήσεις με πολίτες και θα κάνει σύντομους χαιρετισμούς, ενώ ομιλία θα κάνει μόνο στα Γιάννενα. Ειδικότερα, στις 10 το πρωί θα βρίσκεται στο café Βυζάντιο στην κεντρική πλατεία της Άρτας, στις 12 το μεσημέρι στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα και στις 2 το μεσημέρι στο NV café bar στην Ηγουμενίτσα. Στις 5 το απόγευμα θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Γιάννενα και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Κοζάνη, όπου υπάρχει προγραμματισμένη ομιλία του στις 8 το βράδυ της ίδια ημέρας.

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον στις εκλογές για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

Χωρίς τεχνητά διλήμματα και εγκλωβισμούς προχωρά το ΚΙΝ.ΑΛ.

Κίνημα Αλλαγής – Εκδήλωση αυτοοργάνωσης με ομιλητή τον Ν. Χριστοδουλάκη