ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διασυνοριακή μεταφορά ναρκωτικών… με τα πόδια

Σάκους με 33 κιλά ακατέργαστη κάνναβη μετέφεραν δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Κεστρίνης Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται πεζή και τους ακινητοποίησαν προκειμένου να τους ελέγξουν, ενώ συνεργός τους τράπηκε σε φυγή εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και το δασώδες της περιοχής.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφεραν με δύο ταξιδιωτικούς σάκους 31 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 33 κιλών και 260 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε επίσης ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι «πεταλούδα» που κατείχε ένας εκ των συλληφθέντων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη είσοδο στη χώρα και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Προανάκριση ενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Σχετικά άρθρα

Μετέφερε ναρκωτικά με ασθενοφόρο (βίντεο)

Ηπειρωτικός Αγών

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών

Με τη βοήθεια της Lussy βρήκαν τα δενδρύλλια

Ηπειρωτικός Αγών