ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αμυράς- Ζαχαράκη ξανά στα Γιάννενα

Ξανά στα Γιάννενα θα βρεθούν την Παρασκευή 18 Ιουνίου οι υφυπουργοί Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψή τους στην πόλη και στο Μεγάλο Πάπιγκο.

Αυτή τη φορά αφορμή είναι η 1η συνδιάσκεψη των «Ορεινών Προορισμών», που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Φρότζου Πολιτεία». Θα συμμετέχουν, επίσης, ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο επικεφαλής της εταιρείας AQ Strategy και υπεύθυνος για τη φετινή τουριστική καμπάνια του Ε.Ο.Τ. Γιάννης Τσάκαλος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ξ. και προέδροι Ενώσεων Ξενοδόχων από όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο μέρη: αρχικώς θα γίνει η συνάντηση των προέδρων, στην οποία θα συζητηθούν και θα ιεραρχηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τους «Ορεινούς Προορισμούς», το πλαίσιο συνεργασίας, αλλά και μία παρουσίαση που αφορά την προβολή και το marketing, και στη συνέχεια, με την παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων, θα γίνουν οι τοποθετήσεις, καθώς και μία συζήτηση επί συγκεκριμένης θεματολογίας.

Σχετικά άρθρα

Στα σκαριά το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για το δημογραφικό

Αποστόλης Τζελέτας

Συντονιστής για την ανάπλαση των καμένων περιοχών ο Γ. Αμυράς

Νικητής από την καραμπόλα εδρών ο Ν. Έξαρχος – Εκτός Βουλής ο Γ. Αμυράς