ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανάδοχοι για νέα έργα από την περιφέρεια Ηπείρου

Αναδόχους για οδικά έργα στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες ανέδειξε –μεταξύ άλλων- στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου.

Κατακυρώθηκαν οι διαγωνισμοί και αναδείχτηκαν οριστικοί ανάδοχοι η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε. για την κατασκευή διπλού κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας στη διασταύρωση προς Τ.Κ. Νεοκαισάρειας (1.026.000 ευρώ), ο Νικόλαος Βας. Κονάκης για την αποκατάσταση επαρχιακής οδού περιοχής Άρδοσης από καθίζηση – διακοπή οδού (68.200 ευρώ), η Μάκης ΑΤΕΕ για την άμεση αποκατάσταση επαρχιακής οδού Αγιά Πάργας – Πέρδικα Θεσπρωτίας (150.000 ευρώ), η Εργοδομή Ηπείρου Α.Ε. για τη βελτίωση βατότητας – κατασκευή τεχνικών – σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στον δήμο Πρέβεζας (282.200 ευρώ), ο Γεώργιος Οικονόμου για τα έργα σήμανσης και ασφάλειας επί του επαρχιακού οδικού δικτύου Πρέβεζας (130.000 ευρώ), ο Κων. Κώστας για τις ασφαλτοστρώσεις οδικών τμημάτων σε περιοχές του δήμου Πρέβεζας (72.000 ευρώ) και η Π. Παπαδημητρίου & ΣΙΑ Ο.Ε. για την αποκατάσταση βατότητας σε επικίνδυνα σημεία της επαρχιακής οδού Μπαλντούμα – Κράψη (100.000 ευρώ).
Επίσης, αναδείχτηκαν προσωρινοί ανάδοχοι ο Γεώργιος Κιτσοπάνος για τον καθαρισμό ρείθρων επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Άρτας (30.000 ευρώ με ΦΠΑ), η MA.I.CON. για τον ηλεκτροφωτισμό της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας στους κυκλικούς κόμβους εργατικών κατοικιών (139.100 ευρώ) και η ΤΕ.ΚΑΤ. Ο.Ε για τη συντήρηση της Ε.Ο. Άρτας– Καρδίτσας (100.000 ευρώ).
Τέλος, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της περιφέρειας Ηπείρου και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου– Ιονίων Νήσων– Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση λυόμενου κοντέινερ για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Πρέβεζας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19» (43.400 ευρώ) και μεταξύ της περιφέρειας Ηπείρου, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας, για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση αγιογραφιών Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλαρρυτών» (80.000 ευρώ).

Σχετικά άρθρα

Προγραμματική σύμβαση για την ανάδειξη, προστασία και ανάπτυξη του «συμπλέγματος» Κορωνησίας

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου