ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Παρουσίαση και συζήτηση για το «Νέο Ε.Σ.Υ.»

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το «Νέο Ε.Σ.Υ.» παρουσιάζονται σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές της Ηπείρου σε συνεργασία με την Επιτροπή Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου και το τμήμα Υγείας του κόμματος.

Η περιφερειακή εκδήλωση, με τίτλο «Με τους υγειονομικούς, τους ασθενείς και τις τοπικές κοινωνίες σχεδιάζουμε το νέο Ε.Σ.Υ. και τη Δημόσια Υγεία στη χώρα», πραγματοποιείται διαδικτυακά την Τετάρτη 7 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Τομέαρχης Υγείας και βουλευτής Ανδρέας Ξανθός, ο Συντονιστής του τμήματος Υγείας Πάνος Καλαράς και ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός.

Στην δημόσια εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν, να συζητήσουν και να κάνουν προτάσεις, υγειονομικοί, συνδικαλιστές, φορείς του χώρου της υγείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι συλλόγων ληπτών υγείας, καθώς επίσης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία της Ηπείρου, μέσα από μια διαδικασία άμεσου διαλόγου, ή υποβολής ερωτήσεων.

Η εκδήλωση-διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα επικοινωνίας του Zoom, και θα προβληθεί ζωντανά (livestreaming) για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, ή και να υποβάλουν ερωτήσεις,από τις σελίδες των νομαρχιακών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στο Facebook.

Σχετικά άρθρα

Κατέγραψε προβλήματα και διέβλεψε προοπτικές

Μ. Τζούφη – Σε… άλλον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η δέσμευση

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: Σε δέκα εκλογικά κέντρα η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο

Αποστόλης Τζελέτας