ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Καθημερινά δωρεάν rapid test μπροστά από την Περιφέρεια

Σε αλλαγές επί αλλαγών προχωρούν οι υπεύθυνοι των Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ σε ό,τι αφορά τη διενέργεια rapid test, θέλοντας προφανώς να διευκολύνουν την πρόσβαση των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα δημιουργώντας σύγχυση.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, από το Σάββατο 3 Απριλίου και σε καθημερινή βάση (και τα Σαββατοκύριακα) θα διενεργούνται ανοιχτές μαζικές δειγματοληψίες για το κοινό με rapid tests, μπροστά από το διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η ώρα προσέλευσης θα είναι 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι. Ως εκ τούτου, το drive through το Σαββατοκύριακο ακυρώνεται και η δειγματοληψία για το κοινό στον χώρο του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» παύει να ισχύει και θα παραμείνει μόνο για ασθενείς και συνοδούς.
Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, θα γίνονται δωρεάν drive through rapid test αύριο Παρασκευή έξω από το διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη και μια ανοιχτή δράση στο Ελληνικό από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Rapid test στους κατοίκους του δήμου Ζαγορίου θα πραγματοποιήσουν η περιφέρεια Ηπείρου και ο δήμος Ζαγορίου σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Ιωαννίνων και την 6η ΥΠΕ την Πέμπτη 8 Απριλίου, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στους Ασπραγγέλους.

Σχετικά άρθρα

Προαιρετικό το rapid test για την είσοδο στο «Χατζηκώστα»

Χωρίς rapid test την Κυριακή των εκλογών

Χωρίς rapid test για τρεις ημέρες