ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Καλλιεργούσε κάνναβη στις ντουλάπες του υπνοδωματίου του

Κάνναβη σε δύο ειδικά διαμορφωμένες ντουλάπες, στον χώρο του υπνοδωματίου του σπιτιού του, καλλιεργούσε ένας άνδρας, με κατάλληλο εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας.

Στη μία ντουλάπα καλλιεργούνταν δύο δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ενώ επιπρόσθετα βρέθηκε ειδικός χώρος φυτωρίου εντός του οποίου υπήρχε ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη.
Συνολικά κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 74 και 65 εκατοστών, καθώς και ένα δενδρύλλιο σε πρώιμη ανάπτυξη, δύο γυάλινα βάζα με 34,10 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα πλαστικά μπουκάλια με 53,54 γραμμάρια έλαιο κάνναβης, εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (θερμόμετρο, υγρασιόμετρο, σύστημα εξαερισμού και φωτισμού), ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρίφτης και εργαλείο κλαδέματος με υπολείμματα κάνναβης.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας έφτασαν στον εντοπισμό της καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, μετά από έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, που ακολούθησε της σύλληψης του για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας το βράδυ της Δευτέρας.

Δύο συλλήψεις για ηρωίνη στην Ανατολή

Δύο συσκευασίες με 11,6 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο άτομα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Η σύλληψή τους έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην Ανατολή, μετά από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Σχετικά άρθρα

Καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι, την αποθήκευε στο κυλικείο (βίντεο)