ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, αναζητούνται οι καλλιεργητές

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Βουβοποτάμου Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν το πρωί της Κυριακής 34 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 4 μέτρα. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

Συλλήψεις για ηρωίνη και κάνναβη

Ένα γραμμάριο ηρωίνης σε μορφή «βράχου» είχαν στην κατοχή τους δύο άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Μια νάιλον συσκευασία με 18,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχε στην κατοχή του ένας αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στο Νεοχώρι Πρέβεζας

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Πρέβεζας (βίντεο)

Φυτεία κάνναβης σε περιοχή της Άρτας (βίντεο)