ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανάδειξη αναδόχων για νέα έργα από την περιφέρεια Ηπείρου

Προσωρινούς αναδόχους για τέσσερα έργα ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου, στη συνεδρίαση της Παρασκευής 14 Αυγούστου.

Για τη βελτίωση οδού Άγναντα- Καταρράκτης- Μικροσπηλιά- Ράμια- Κυψέλη- Βουλγαρέλι (προϋπολογισμού 820.000 ευρώ) και για τη βελτίωση- συντήρηση επαρχιακού ορεινού δικτύου ΠΕ Άρτας (200.000 ευρώ) προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Φελέκης, για τη μεταφορά δικτύων ΔΕΥΑΙ στην οδό Σταύρου Νιάρχου (2.129.032,26 ευρώ χωρίς ΦΠΑ) η Σαρακατσάνος ΑΤΕΕ και για το έργο στηθαία ασφαλείας – σήμανση στο οδικό δίκτυο ευθύνης Π.Ε. Θεσπρωτίας (85.000 ευρώ) ο Γ.Σ. Οικονόμου.
Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή κατακύρωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών για τον ηλεκτροφωτισμό της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κόνιτσας στο ύψος του Πολεμικού Μουσείου (122.000 ευρώ) με ανάδοχο τον Στ. Θεοδωρόπουλο, και για την τοποθέτηση πλέγματος για την προστασία της επαρχιακής οδού από αποκόλληση βράχων στη θέση Άρματα Κόνιτσας (74.400 ευρώ) με ανάδοχο την «Αλέξη Ρ. Μονοπροσωπική ΑΕ».
Με άλλη απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη διακήρυξη του έργου «Αποκατάσταση βλαβών και βελτίωση οδικής λειτουργίας υφιστάμενων γεφυρών της Π.Ε. Ιωαννίνων – Διαπλάτυνση γέφυρας Πραμάντων», προϋπολογισμού 115.000 ευρώ, ενώ τέλος ανέδειξε τη «Γεωτεχνική Μηχανική» προσωρινό ανάδοχο για την αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από γεώτρηση στη θέση «Κεφαλόβρυσο» έως τον οικισμό της Τ.Κ. Μανολιάσας, προϋπολογισμού 140.000 ευρώ. Το έργο υλοποιείται με προγραμματική σύμβαση με τον δήμο Ιωαννιτών.

Σχετικά άρθρα

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Έριξαν τον… σπόρο για μελλοντικές συνεργασίες