ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Ενότητα Πολιτών»- Βλέπει ως δικαίωσή της την απόφαση για προσλήψεις

Ως αποτέλεσμα δικών της ενεργειών χαρακτηρίζει η παράταξη «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Όπως αναφέρει, αυτό έγινε κατορθωτό χάρη στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και η απόφαση της Τετάρτης αποτελεί ουσιαστικά συμπλήρωση του αιτήματος της δικής της δημοτικής αρχής, η οποία ενέκρινε την πρόσληψη αρχικά 19 ατόμων και εν συνεχεία άλλων δέκα, ενώ προσθέτει πως «αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πόσο σωστά δομήθηκε ο ισχύων Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, ο οποίος πολεμήθηκε σθεναρά από την αντιπολίτευση και σημερινή δημοτική αρχή».
«Χωρίς την ακριβή περιγραφή των προσόντων πρόσληψης κάθε ειδικότητας, δε θα μπορούσαμε να προβούμε όχι μόνο στην υποβολή του συμπληρωματικού αιτήματος για προσλήψεις, αλλά ούτε καν στην υποβολή του αρχικού αιτήματος πριν από δύο χρόνια», τονίζεται μεταξύ άλλων, ενώ η παράταξη του Θ. Μπέγκα κάνει λόγο και για δικαίωση της επιλογής της να προχωρήσει σε εθελούσια έξοδο. «Επιπλέον, με το συμπληρωματικό αυτό αίτημα αναδεικνύεται η ανάγκη για ανανέωση του προσωπικού της ΔΕΥΑΙ, με νέους υπαλλήλους, οι οποίοι θα είναι καταρτισμένοι και με όρεξη για δουλειά, πρωταρχικός στόχος και της εθελούσιας εξόδου, την οποία η σημερινή δημοτική αρχή πολέμησε με σθένος», σημειώνει.
Τέλος, αναφέρει ότι το συμπληρωματικό αίτημα προσλήψεων αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι η δική της δημοτική αρχή εξορθολόγισε και βελτίωσε τα οικονομικά της ΔΕΥΑΙ σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να είναι δυνατή η πρόσληψη 20 επιπλέον ατόμων, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα στον προϋπολογισμό της.

Σχετικά άρθρα

Σε πλήρη λειτουργία από τον Ιούνιο ο νέος βιολογικός

Δύο μελέτες για τον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού

Ξεκινά η εγκατάσταση 11.900 «έξυπνων» υδρομέτρων