Φωτογραφεία αρχείου
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εξαπάτησαν υπάλληλο φαρμακείου

Θύμα απάτης έπεσε ένας υπάλληλος φαρμακείου στην Πρέβεζα, όταν το πρωί της Τρίτης άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο φαρμακείο και προσποιούμενος ότι είναι γνωστός των ιδιοκτητών, παρήγγειλε προϊόντα.

Στη συνέχεια, επικαλούμενος με ψευδή στοιχεία ότι κατέθεσε εκ παραδρομής σε τραπεζικό λογαριασμό μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για την αγορά των προϊόντων, ζήτησε την επιστροφή του ποσού, εξαπατώντας τους παθόντες.
Η απάτη εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μίας 34χρονης και ενός 64χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Πλήρωσε με πλαστές επιταγές

Με δύο πλαστές επιταγές, συνολικής ονομαστικής αξίας 16.520 ευρώ, πλήρωσε ένας 24χρονος δύο ιδιοκτήτριες επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και τη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, στο πλαίσιο εμπορικών συναλλαγών στις 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 24χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις πλαστογραφίας και απάτης, που διαπράχθηκαν με τον ίδιο τρόπο σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου.

Σχετικά άρθρα

Απάτη και με επίκληση του Δήμου Πωγωνίου

«Πριν σκάσει ο θρόμβος» στο facebook…

Απάτη με λεία 21.000 ευρώ σε βάρος 28χρονου