ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έφυγε από τη ζωή ο Αχιλλέας Μπιστιόλης

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος κτηνίατρος Αχιλλέας Μπιστιόλης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον χώρο της αυτοδιοίκησης από πολλές θέσεις.

Στην πολύχρονη διαδρομή του στην αυτοδιοίκηση, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων, νομαρχιακός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη και αντινομάρχης, ενώ πριν λίγους μήνες είχε ορκιστεί περιφερειακός σύμβουλος, καταλαμβάνοντας τη θέση της Νατάσας Τύρου- Ούζα, μετά την παραίτησή της για να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή».
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, ενώ η κηδεία θα γίνει στην Μπάφρα.

Σε ψήφισμά του, το περιφερειακό συμβούλιο εξαίρει την προσωπικότητα, το ήθος και την πολύχρονη συμμετοχή του Αχιλλέα Μπιστιόλη στα κοινά, ως νομαρχιακού συμβούλου, αντινομάρχη, δημοτικού και περιφερειακού Συμβούλου, ως και την εν γένει προσφορά του στους πολίτες κατά τη διάρκεια της μακράς επιστημονικής – δημοσιοϋπαλληλικής του καριέρας. Επίσης, αποφάσισε να παραστούν όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία, αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα, καθώς και να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Tα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για τον αδόκητο θάνατο του Αχιλλέα Μπιστιόλη εκφράζουν και οι «Ορίζοντες Ηπείρου».

Σχετικά άρθρα

Ο Αχ. Μπιστιόλης στη θέση της Ν. Τύρου-Ούζα