ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μετέφερε έναν τόνο κάνναβης με κλεμμένο φορτηγό

Σχεδόν έναν τόνο κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μετά από μια καλά συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το πρωί στη διασταύρωση Ελεούσας ένα βαν, στον χώρο φόρτωσης του οποίου βρέθηκαν 591 δέματα με 951 κιλά και 650 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο αλλοδαπό οδηγό του οχήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 5 Απριλίου στο Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε, ήταν πλαστές. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το κλεμμένο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη.

Σχετικά άρθρα

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για τσιγάρα και δενδρύλλιο κάνναβης

Ολοκληρώνεται το αποχετευτικό στην Ελεούσα