ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έκρυβαν όπλα και ναρκωτικά στα σπίτια τους

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθησαν στο Καναλλάκι Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άτομα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.

Στο σπίτι ενός 53χρονου Έλληνα βρέθηκαν συσκευασία με 289 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι διαμετρήματος 4mm και μία κυνηγετική καραμπίνα, για τα οποία στερούνταν σχετικής άδειας.
Στο σπίτι ενός 31χρονου αλλοδαπού εντοπίστηκαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 9mm, για το οποίο στερούνταν σχετικής άδειας, εννέα αβολίδωτα φυσίγγια των 9 mm και συσκευασία με 0,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

«Ορφανό» χασίς στο Ασπροκκλήσι

Τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι και μία νάιλον σακούλα, που περιείχαν επτά δέματα με 61 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι σε δύσβατη θαμνώδη περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας. Η περιοχή τέθηκε υπό παρακολούθηση, ωστόσο δεν εμφανίστηκε κανείς να παραλάβει τα ναρκωτικά και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δύο συλλήψεις για κάνναβη

Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης είχαν στην κατοχή τους ένας 26χρονος αλλοδαπός και ένας 19χρονος Έλληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Σχετικά άρθρα

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για τσιγάρα και δενδρύλλιο κάνναβης

23χρονος διακινούσε κάνναβη σε χρήστες στα Γιάννενα