ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες επαφές, τον Αύγουστο η συνέχεια

Τον πρώτο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων με τις παρατάξεις που μετέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο ολοκλήρωσε η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή», με σκοπός, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, την ανταλλαγή απόψεων για την δυνατότητα συνεργασίας, ώστε να προκύψει μία δημιουργική πλειοψηφία κατά τη νέα δημοτική περίοδο.

Η παράταξη επισημαίνει ότι όλες οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και καταγράφηκε η πρόθεση των παρατάξεων για μία γόνιμη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, που θα οδηγήσει στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της πόλης.

Είναι γνωστό ότι ο «Κλεισθένης» δημιουργεί ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτέλεσμα της απλής αναλογικής που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά.

«Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο νέος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ άνοιξαν τον κύκλο των συζητήσεων στο πλαίσιο που είχαν καταθέσει προεκλογικά με ζητούμενο την προγραμματική σύγκλιση.

Με αυτή την αρχή και εξειδικεύοντας επιμέρους άξονες θα προχωρήσουν στο δεύτερο μέρος των επαφών και των συναντήσεων, ώστε μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου να οριστικοποιηθούν οι συνεργασίες προς όφελος των δημοτών.

Σημαντική στην κατεύθυνση αυτή είναι η βούληση που καταγράφεται από τις υπόλοιπες παρατάξεις και η διάθεση συνεισφοράς στον δήμο», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών

Στα χέρια της ΚΕΔΕ η υπόθεση της πυροπροστασίας