ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανάδειξη αναδόχων και δημοπρατήσεις για ευρύ φάσμα έργων

Αποφάσεις για ένα ευρύ φάσμα έργων βελτίωσης υποδομών, που αφορούν τους τομείς συγκοινωνιών, αγροτικής ανάπτυξης και δημόσιας υγείας, έλαβε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου.

Αναδείχθηκαν προσωρινοί ανάδοχοι η Αριάδνη Τεχνική Κατασκευαστική Ε.Ε. για την αποκατάσταση βατότητας οδού από Ξηρόλοφο προς Σκάνδαλο Θεσπρωτίας μετά από υπερχείλιση παρακείμενου ρέματος (προϋπολογισμού 100.000 ευρώ), ο Γεώργιος Οικονόμου για τις εργασίες διαγράμμισης στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης από Αϊ Γιάννη έως Κόνιτσα (74.400 ευρώ), η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε. για την αποκατάσταση παράλληλου οδικού δικτύου μετά από θεομηνίες στην περιοχή της Πλαταριάς και σύνδεσή της με την Ε.Ο. Ηγουμενίτσας –Πρέβεζας (64.000 ευρώ), η Γ.Ν. & Θ. Θωμάς Ο.Ε. για την αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγικές μονάδες στις περιοχές Κομποτίου, Γραμμενίτσας και Αγίων Αναργύρων Άρτας (74.400 ευρώ), η Τεχνοδομή ΑΤΕ για την αποκατάσταση βατότητας Θεοδώριανα με παραγωγική μονάδα (74.400 ευρώ) και η Μάκης ΑΤΕΕ για την αποκατάσταση επαρχιακής οδού όρια νομού προς Γεωργάνους (74.400 ευρώ).
Επίσης, ενέκρινε τη δημοπράτηση της αποκατάστασης οδού πρόσβασης στα λουτρά Καβασίλων (323.000 ευρώ), της αποκατάστασης οδού Αχλαδέα- Ανάληψη – Κάτω Λίππα (74.000 ευρώ), της αποκατάστασης του δημοτικού σχολείου Κοσμηράς (135.000 ευρώ) και της αποκατάστασης δρόμου αντιπυρικής προστασίας στην περιοχή Παντάνασσας (30.000 ευρώ).
Ακόμη, αναδείχθηκαν οριστικοί ανάδοχοι ο Κων. Καρβούνης για τη συντήρηση – αποκατάσταση και στεγάνωση κτιρίου Κέντρου Υγείας Βουλγαρελίου (150.000 ευρώ), ο Δημήτριος Φούκας για την αποκατάσταση βατότητας οδού προς πτηνοτροφικές μονάδες στη θέση Παλιουρή Κομποτίου (74.400 ευρώ), ο Σωτήριος Σφήκας για την αποκατάσταση βατότητας οδού Καλεντίνη Άρτας προς Ροβέλιστο (74.400 ευρώ) και για την αποκατάσταση βατότητας οδού προς κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή των Αγνάντων (74.400 ευρώ), η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε. για την αποκατάσταση βατότητας οδού προς Δριμίτσα μετά από πλημμύρες και σύνδεσή της με την Ε.Ο. Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας (74.400 ευρώ), η Ελιγμός Α.Ε. για την αποκατάσταση βατότητας επαρχιακής οδού προς Γκρίκα (74.400 ευρώ), η Λ. Βερλέκης & ΣΙΑ Ο.Ε. για την αποκατάσταση βατότητας οδού στην περιοχή Φωτεινού Άρτας (74.400 ευρώ), ο Γεώργιος Οικονόμου για τις εργασίες διαγράμμισης στην Ε.Ο. Καλπακίου – Κακαβιάς (74.400 ευρώ) και η Μάκης ΑΤΕΕ για την αποκατάσταση οδού σύνδεσης οικισμού «Αλώνια» στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτας με την επαρχιακή οδό (70.000 ευρώ).
Τέλος, από την Οικονομική Επιτροπή αναδείχθηκαν ανάδοχοι για την καταπολέμηση του δάκου στην Π.Ε. Θεσπρωτίας (με προϋπολογισμό 18.217,58 ευρώ) και στην Π.Ε. Πρέβεζας (με προϋπολογισμό 146.012,48 ευρώ).

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Σύμπραξη για Δομή Υποστήριξης του Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας

Κόμβο – κόμβο και κάποια στιγμή η ένωση