ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κώστας Τασούλας- Όλοι στις κάλπες για μια ισχυρή Ελλάδα

Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες για να ολοκληρωθεί το ισχυρό βήμα πολιτικής αλλαγής, που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου, απεύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας, συνεχίζοντας της περιοδείες του σε χωριά του νομού αλλά και επικοινωνώντας με πολίτες στα Γιάννενα.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αν το αποφασίσει ο ελληνικός λαός, θα επιδιώξει ευρύτερες συνεργασίες. Θα αξιοποιήσει σε ανθρώπινο δυναμικό ό,τι καλύτερο διαθέτει η χώρα, για να δρομολογηθεί η πορεία της εξόδου από την κρίση και να κατοχυρωθεί η ευρωπαϊκή κανονικότητα σε όλες τις πτυχές της δημόσιας δράσης. Και αν ζητάμε ισχυρή εντολή, το κάνουμε για να είναι αυτοδύναμη η Ελλάδα. Για να υπάρχει η πολιτική σταθερότητα, που απαιτείται για να προχωρήσει η χώρα μπροστά. Φυσικά η δέσμευσή μας ότι και με αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε ευρύτερες συγκλίσεις ισχύει πάντα. Και συνολικά αλλά και σε μια σειρά κρισίμων ζητημάτων που έχουμε μπροστά μας, όπως η Συνταγματική Αναθεώρηση, ο εκλογικός νόμος, η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού κ.ά. Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου η χώρα, εφόσον αυτό αποφασίσει ο ελληνικός λαός, μπορεί να έχει επιτέλους ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση, η οποία θα θέσει τέρμα στην εννιάχρονη δοκιμασία, που γονάτισε τόσο την ίδια όσο και τον λαό», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Ο κ. Τασούλας επισκέφθηκε την Καρίτσα, τη Ζίτσα, την Τύρια, το Σενίκο, την Κουμαριά, το Μικροχώρι, το Ραδοβίζι, τη Βερενίκη, το Ανω και Κάτω Ζάλογγο, τη Βροσίνα, το Βουτσαρά και τη Λευκοθέα, ενώ επισκέφθηκε επίσης την περιφέρεια Ηπείρου και το ΕΚΑΒ.

Σχετικά άρθρα

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος

Μια ψηφίδα της ιστορίας των Ιωαννίνων

Πολιτικό ημερολόγιο εβδομάδας – Η κυβέρνηση πιέζεται από τον χρόνο

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου