ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κ. Τασούλας- Νέα εποχή για τη χώρα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Οι εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου θα θέσουν τέρμα με την ψήφο του ελληνικού λαού σε μία αχρείαστη δοκιμασία και επιδείνωση, που υπέστη η χώρα από την αλλοπρόσαλλη και καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας, επικοινωνώντας με πολίτες του νομού Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Τασούλας επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες τη Μπάφρα, τη Νεοκαισάρεια, το Πέραμα, την Κόνιτσα, το Αηδονοχώρι, το Βασιλικό, το Κεφαλόβρυσο, το Ωραιόκαστρο, τον Αγιο Κοσμά, τη Βήσσανη, το Δελβινάκι, το Καλέντζι, τα Πράμαντα, το Θεριακήσι, την Κοπάνη, τους Βαργιάδες, την Αχλαδέα, τους Γεωργάνους, τα Δερβίζιανα, το Ρωμανό, το Σιστρούνι, το Καλπάκι, τα Δολιανά και τον Παρακάλαμο.
«Ο κ. Τσίπρας παρέτεινε την κρίση. Η χώρα έβγαινε από αυτήν το 2014. Και μας γύρισε πίσω, με δυσβάσταχτο κόστος, με νέα χρέη, εξαϋλώνοντας και κλείνοντας τις τράπεζες, και κυρίως, φορτώνοντας νέα βάρη στους Έλληνες. Έφερε δυο νέα μνημόνια, ένα τυπικό και ένα άτυπο, αλλά με βαριές δεσμεύσεις, που εμείς θα παλέψουμε να αλλάξουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν της κρίσης. Καβάλησε το κύμα της οργής και κερδοσκόπησε πολιτικά από αυτή, εξαπατώντας τους Έλληνες. Και ο βασικός λόγος που σήμερα δεν τους πιστεύει κανείς είναι ότι οι Έλληνες θέλουν να κλείσουμε πίσω μας αυτή την εποχή. Τα πολιτικά προϊόντα της και το ύφος που τη συνόδευσε. Τον διχασμό, την πόλωση, την τοξικότητα στο δημόσιο λόγο. Και αυτό ακριβώς εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία: την ανάγκη να βγει η Ελλάδα από το διχασμό, την τοξικότητα και την οικονομική μιζέρια και να χτίσουμε με όλους τους Έλληνες μια νέα πιο φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Τασούλας και κατέληξε: «Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινάει μια νέα εποχή για τη χώρα. Με ισχυρή εντολή, ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δικαιώσει τις ελπίδες του λαού μας για ανάπτυξη και προκοπή, ενός λαού που τόσο δοκιμάστηκε τα τελευταία 9 χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος

Μια ψηφίδα της ιστορίας των Ιωαννίνων

Πολιτικό ημερολόγιο εβδομάδας – Η κυβέρνηση πιέζεται από τον χρόνο

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου