ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κ. Τασούλας: «Η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής πλησιάζει»

«Η χώρα χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και αποτελεσματικότητα, μείωση φορολογίας, επενδύσεις νέες δουλειές, χρειάζεται, με λίγα λόγια, πολιτική αλλαγή και στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα την επιβάλλει με την ψήφο του», επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας, περιοδεύοντας σε δημοτικά διαμερίσματα του νομού.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι εξίσου απαραίτητη η κρατική συμπαράσταση για τον κόσμο της αγροτιάς και της κτηνοτροφίας, τον οποίο έπληξαν βαρύτατα η οικονομική κρίση, αλλά και οι εσφαλμένες επιλογές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο κ. Τασούλας είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, διαπιστώνοντας τη μεγάλη τους ανησυχία για τις επιπτώσεις και της συνέπειες της απλής αναλογικής, σε βάρος της αποτελεσματικότητας των δήμων, υπενθυμίζοντας πως η ΝΔ έχει δεσμευθεί να καταργήσει αυτόν τον νόμο και να ενισχύσει με πόρους και αρμοδιότητες την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση. Ο κ. Τασούλας επισκέφθηκε το Μέτσοβο, τη Μηλιά, τη Μικρή Γότιστα, το Δεμάτι, το Τσεπέλοβο, τα Ανω Πεδινά, τον Κατσικά και την Ανατολή.

Σχετικά άρθρα

ΝΔ – Ο Κ. Σκρέκας υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στην Ήπειρο

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος

Μια ψηφίδα της ιστορίας των Ιωαννίνων