ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κ. Τασούλας- Κάλεσμα για υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας

Στην ανάγκη ισχυρής υπερψήφισης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κώστας Τασούλας στα δημοτικά διαμερίσματα του άλλοτε δήμου Παμβώτιδος και επικοινωνώντας με πολίτες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο κ. Τασούλας, όπως σημειώνει, και κατά την προεκλογική του αυτή περιοδεία είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την έντονη διάθεση, που υπάρχει στην κοινή γνώμη του νομού μας για πολιτική αλλαγή, ώστε η χώρα επιτέλους να ξεφύγει από την μέγγενη της υπερφορολόγησης, της οικονομικής στασιμότητας και της ανυπαρξίας προσδοκιών.«Η ΝΔ και προσωπικά ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν αυτή τη στιγμή τη μόνη εγγύηση για οριστική έξοδο από την κρίση και για δρομολόγηση της απαραίτητης αναπτυξιακής πορείας, που χρειάζονται ο τόπος και οι νέοι κυρίως Έλληνες», τόνισε.
Τα διαμερίσματα που επισκέφθηκε ο κ.Τασούλας, ήταν ο Κατσικάς, το Κουτσελιό, το Χαροκόπι, οι Μουζακαίοι, η Δαφνούλα, η Γορίτσα, η Πλατανιά, η Ηλιόκαλη, το Δροσοχώρι και οι Λογγάδες. Επισκέφθηκε, επίσης, το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με την υπηρεσιακή τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αξιωματικών, των αστυνομικών υπαλλήλων, του πολιτικού προσωπικού αλλά και με τα στελέχη που εργάζονται στο Μέγαρο.

Παραμερίζουν την πικρία

Σε συστράτευση για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου καλούν ο Στέφανος Φούσας και ο Αντώνης Μπέζας, παραμερίζοντας την όποια πικρία δημιουργεί το γεγονός πως δεν ήταν τελικά στις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ψηφοδέλτια στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας αντίστοιχα.
«Η πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα θέματα του νομού Ιωαννίνων, είτε μέσω της επαγγελματικής μου καριέρας είτε ως απλός πολίτης, είχε μοναδικό στόχο την προσφορά προς τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, καθώς και προς τους συμπατριώτες μου, που με συνδέουν μαζί τους άρρηκτοι δεσμοί. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους και εθελοντές για τη στήριξη και συμμετοχή τους στην προσπάθεια που καταβάλαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρει σε δήλωσή του ο Στ. Φούσας.
«Οι συντοπίτες μου Θεσπρωτοί, αλλά και όλοι οι συμπατριώτες μου εντός και εκτός Ηπείρου, που γνώρισα και με γνώρισαν στη διάρκεια της πολύχρονης πολιτικής μου πορείας, θα έχουν διαπιστώσει ότι πάντα ως απλός αγωνιστής, τέθηκα στη διάθεση της παράταξης και συνεχίζω να είμαι, χωρίς να επιδιώκω θέσεις και αξιώματα. Αλλά και όταν αυτά μου ανατέθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, τα υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις. Τώρα, που σε λίγες μέρες έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, καλώ σε πανστρατιά όλους τους Ηπειρώτες, ώστε ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς αναστολές και μεμψιμοιρίες, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουμε νικηφόρα τη μάχη. Όλοι μαζί στον αγώνα για ισχυρή Νέα Δημοκρατία και για μια αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρή ανάπτυξη», αναφέρει από την πλευρά του ο Αντ. Μπέζας.

Σχετικά άρθρα

ΝΔ – Ο Κ. Σκρέκας υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στην Ήπειρο

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος

Μια ψηφίδα της ιστορίας των Ιωαννίνων