ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Πρώτη μετεκλογική ολομέλεια για τα «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη μετεκλογική ολομέλεια της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή», στην οποία παραβρέθηκε το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Ο επικεφαλής της παράταξης και νέος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ευχαρίστησε όλους για τον πολύμηνο και επίπονο αγώνα που έδωσαν, «ένας αγώνας που δεν ήταν εύκολος, χαρακτηρίστηκε όμως από ήθος και αξίες», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Και από το βήμα αυτό ευχαρίστησε όλους τους πολίτες, όσους στήριξαν την παράταξη αλλά και όσους δεν την ψήφισαν, τονίζοντας ότι «στη νέα τετραετία θα πορευτούμε όλοι μαζί, γιατί χρειαζόμαστε όλοι για τη Νέα Εποχή στα Γιάννενα».
Στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για την οργανωτική συγκρότηση της παράταξης, με σκοπό η λειτουργία της να είναι συνεχής και αδιάλειπτη στην διάρκεια της τετραετίας. Το οργανόγραμμα θα οριστικοποιηθεί πριν την ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε συζήτηση για τις συνεργασίες με τις άλλες παρατάξεις, με τις πρωτοβουλίες να αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου