ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Καταθέτουν τους συνδυασμούς τους οι υποψήφιοι για δήμους και περιφέρεια

Αύριο Κυριακή στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών για τις κοινοτικές, δημοτικές και περιφερειακές στο αρμόδιο Πρωτοδικείο.

Αυτό είναι το χρονικό σημείο που ξεκαθαρίζει ποιοι πραγματικά θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι ή περιφερειάρχες και με ποια ομάδα υποψήφιων συμβούλων, καθώς σε κάθε εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν και κάποιοι που τελικά δεν καταφέρνουν να βρουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό υποψήφιων για να συγκροτήσουν έγκυρο συνδυασμό. Η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων, που θα κατατεθούν έως αύριο Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου.
Ήδη έχουν κάνει γνωστή την κατάθεση των συνδυασμών τους οι παρατάξεις «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου με επικεφαλής τον Αλέκο Καχριμάνη και «Ορίζοντες Ηπείρου-Περήφανοι Ξανά» με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο για την περιφέρεια Ηπείρου, καθώς και για τον δήμο Ιωαννιτών η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» με επικεφαλής τον Χρήστο Πατσούρα.
Αύριο Κυριακή στις 12 μεσημέρι έχει προγραμματίσει την κατάθεση του ψηφοδελτίου της, καθώς και όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων. η παράταξη «Ήπειρος Όλον», με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου. Μία μέρα αργότερα, τη Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού στην Π.Ε. Θεσπρωτίας στο Πάνθεον Πολιτιστικό Κέντρο Ηγουμενίτσας.
Μία ώρα αργότερα, στη 1 το μεσημέρι, ο δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», ενώ στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» του Μωυσή Ελισάφ.

Σχετικά άρθρα

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ

Ικανοποίηση για τη χρηματοδότηση μεταστέγασης των Πειραματικών Σχολείων

O Άρης Μπαρτζώκας νέος Γραμματέας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»