φωτογραφία αρχείου
Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Εξαπάτησε υπαλλήλους περιπτέρου στην Ηγουμενίτσα

Θύμα μιας καλοστημένης απάτης έπεσαν υπάλληλοι περιπτέρου στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ένας 46χρονος, προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας έκδοσης προπληρωμένων καρτών, τηλεφώνησε στους υπαλλήλους και κατάφερε να τους εξαπατήσει, πείθοντάς τους να του γνωστοποιήσουν τους κωδικούς προπληρωμένων καρτών, συνολικής αξίας 600 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Βρέθηκε ο κλέφτης μετά από 3,5 χρόνια

Ένας 19χρονος προέκυψε ότι είναι ο δράστης κλοπής χρηματικού ποσού, εγγράφων και ειδών ρουχισμού από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Άρτα στις 23 Αυγούστου 2015. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και σε βάρος 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Με κοκαΐνη και ηρωίνη

Δύο συσκευασίες με 0,8 γραμμάρια κοκαΐνης και δύο συσκευασίες με 1,9 γραμμάρια ηρωίνης είχε στην κατοχή του ένας 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Από αστυνομικούς του ίδιου Τμήματος συνελήφθη ένας 27χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συλλήψεις φυγόποινων

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής 1.200 ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 49χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.
Επίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη ένας 55χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση.