ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος επισκέφθηκε ο Μ. Ελισάφ

Για τη σημαντική προσφορά του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος στην περιοχή ενημερώθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι της κοινότητας Ιωαννίνων της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» από τους επιστημονικά υπεύθυνους της δομής.

Ο κ. Ελισάφ και οι υποψήφιοι αφουγκράστηκαν τους προβληματισμούς των μελών της κοινότητας, που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για την απεξάρτηση και την επανένταξη στην κοινωνία. Το βασικότερο πρόβλημα που τέθηκε είναι αυτό της επαγγελματικής και εργασιακής τους αποκατάστασης, μια παράμετρος κρίσιμη για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Μέχρι σήμερα η μοναδική δυνατότητα απασχόλησης που έχουν, είναι μέσα από προγράμματα του ΟΑΕΔ, κυρίως με δίμηνες συμβάσεις και χωρίς καμία μοριοδότηση.
Ο κ. Ελισάφ ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση που είχε, τους συνεχάρη για την προσπάθεια που κάνουν και τον αγώνα που δίνουν, ώστε να οργανώσουν εκ νέου τη ζωή τους, και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο την δομή και τα μέλη της.

Σχετικά άρθρα

Μετά τη μελισσοκομία… τα αρωματικά φυτά

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ