ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τους έκλεψε η οικιακή βοηθός

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο υποθέσεις κλοπής που έγιναν σε σπίτια στο Πέτα και στο Αθαμάνιο Άρτας.

Δράστης είναι μια 59χρονη αλλοδαπή, η οποία, κατά το χρονικό διάστημα από 8 έως 14 Απριλίου, αφαίρεσε από σπίτια όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, κοσμήματα, χρηματικό ποσό, οικιακά σκεύη και διάφορα αντικείμενα. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε δέμα με τα κλοπιμαία, το οποίο η 59χρονη αποπειράθηκε να αποστείλει στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Διέρρηξαν διαμερίσματα σε πολυκατοικία

Ένας 53χρονος και μία 32χρονη ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες μιας κλοπής και μιας απόπειρας κλοπής σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Πρέβεζα. Μετά από έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, διαπιστώθηκε ότι το πρωί της Τετάρτης, με το πρόσχημα πώλησης καλλυντικών μπήκαν στην πολυκατοικία και εκμεταλλευόμενοι την απουσία ιδιοκτητών διαμερισμάτων, αφαίρεσαν χρυσαφικά από το διαμέρισμα 48χρονου και εισήλθαν σε διαμέρισμα 20χρονης, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Σχετικά άρθρα

Πήραν 200 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για κλοπή

Ηπειρωτικός Αγών

Βρέθηκε το κλεμμένο κανό