ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Πρώτοι υποψήφιοι για την Κοινότητα Ιωαννίνων

Με τη δέσμευση της αναβάθμισης του τοπικού συμβουλίου και της εκχώρησης ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ παρουσίασε την πρώτη ομάδα υποψηφίων της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» στη δημοτική κοινότητα Ιωαννίνων.

Σκοπός, όπως τόνισε ο κ. Ελισάφ, είναι το συμβούλιο της κοινότητας να αποτελέσει τον κρίκο μεταξύ του πολίτη και της δημοτικής αρχής, να προτείνει, να παρεμβαίνει και να υλοποιεί.
«Το αναβαθμίζουμε και του εκχωρούμε ουσιαστικές αρμοδιότητες», τόνισε, αναφέροντας πως θα έχει αποφασιστικό ρόλο για έργα και δράσεις στα όρια της περιοχής του, θα εκφράζει γνώμη, θα διατυπώνει προτάσεις προς το δημοτικό συμβούλιο και θα συνεργάζεται με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του δήμου, θα λαμβάνει μέτρα για την άμεση αποκατάσταση ζημιών επείγοντος χαρακτήρα, θα μεριμνά για τους δρόμους εποπτεύοντας τις εργασίες συντήρησης, θα μεριμνά για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και θα συνεργάζεται με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, θα μεριμνά για την καλή κατάσταση και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών, όπως και για την αποκατάσταση των ζημιών και την καλή λειτουργία του δημοτικού φωτισμού, ενώ θα έχει την ευθύνη της προστασίας της δημοτικής περιουσίας στα όρια της κοινότητας.
Υποψήφιοι σύμβουλοι στην κοινότητα Ιωαννίνων είναι οι Χρυσάνθη Αντέλη, Νίκος Βαδαλούκας, Σοφία Γκάρτζιου, Δημήτρης Γκίζας, Αφροδίτη Κάππη, Κωνσταντίνος Κορδάς, Γουλιέλμο Μπιάνκο, Νίκος Ντανίκας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Χαριτίνη-Δήμητρα Παπακώστα, Μάνος Πατεράκης, Αθηνά Σούλη, Κωνσταντίνος Τασούλας, Χριστίνα Τζαλαλή, Νέλη Τζιμογιάννη και Αγγελική Χαρατσάρη.

Σχετικά άρθρα

Αναβολή στο παρά πέντε για τις εκλογές στον ΑΣΔΣΑ Ηπείρου

Βάρος στην ενημέρωση για την τήρηση των υποχρεώσεων

Απολογείται για τις κλήσεις ο Δήμος