ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανακοινώθηκε και η «μεταγραφή» του Β. Καραμπίνα

Μια ξεχωριστή παρουσίαση, μετά από αυτή της Νατάσας Τύρου-Ούζα, πραγματοποίησε η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και για την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Καραμπίνα, θέλοντας να σηματοδοτήσει τη διείσδυσή της και στον χώρο της Αριστεράς.

Τη συμμετοχή του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή», ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος τόνισε τον υπερκομματικό χαρακτήρα της παράταξης.
«Η συμμετοχή του μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη. Δύναμη που τη χρειαζόμαστε, ώστε να φτάσουμε σε μία ανατροπή καθεστωτικών αντιλήψεων και πρακτικών. Δείχνουμε στην πράξη ότι σε μία μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη μπορούν να χωρέσουν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές ή κομματικές αφετηρίες. Μπορούν να συστρατευθούν κάτω από τα κοινά μας πιστεύω για τον δήμο, για τα Γιάννενα που μας ταιριάζουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ελισάφ, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση του Η.Α. διευκρίνισε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με την παράταξη του Λάζαρου Νάτση για προεκλογική συνεργασία.
Ο Βαγγέλης Καραμπίνας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Μωυσή Ελισάφ για την πρόσκληση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
«Γνωριζόμαστε από παλιότερες εποχές. Κοινή διαπίστωση και παραδοχή είναι ότι πρόκειται για μία πολυσχιδή προσωπικότητα. Όλοι αναγνωρίζουν το επιστημονικό του έργο, την πορεία και την δράση του στο Πνευματικό Κέντρο, όπου άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι μέχρι σήμερα, πάντα υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μου. Έτσι θα συνεχίσω. Δεν πρόκειται ποτέ και με οποιοδήποτε κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές μου αξίες και θέσεις, όπως έκανα στα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά», ανέφερε, δηλώνοντας σίγουρος για την πρωτιά της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών

Στα χέρια της ΚΕΔΕ η υπόθεση της πυροπροστασίας